Rólunk

DigitaLink

 

 A DigitaLink csapata 2000 óta a TvNetwork internetszolgáltató részeként üzemeltetett ügyfélszolgálatot, amely a szerződéskötéstől, a reklamáció kezelésen, számlázáson át, a kintlévőség kezelésig mindent elvégzett, ami az ügyfelekkel kapcsolatos kommunikációt érinti.

Mivel a felépített adminisztrációs rendszer és a folyamatok olyan professzionálisan működtek, hogy minden adat a csapat rendelkezésére állt és könnyen lekérhetőek voltak, így a hatósági kapcsolattartás és a különböző adatszolgáltatások is átkerültek vállalatunkhoz.

Időközben a cégcsoport, melybe a TvNetwork is tartozott, folyamatosan bővült, egyrészt új piacok, új ügyfelek szerzésével, másrészt felvásárlásokkal, így az ügyfélszolgálati, call center tevékenységet egyre több cég vette igénybe, illetve egyre több cég kért segítséget, tanácsadást ezek kialakításához.

2010-ben a cégcsoport a DigitaLink megalapításával és tevékenységének külön cégbe szervezésével biztosította a lehetőséget, hogy a szaktudás és tapasztalatok bárki számára elérhetőek legyenek.

A telefonos értékesítéstől, a tanácsadáson át, komplett ügyfélszolgálat üzemeltetéséig számtalan szolgáltatással állunk ügyfeleink rendelkezésére.

Keressen minket!

Elérhetőségünk

Telefon:+36 1 353 6666
Fax:+36 1 890 0891
E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Címünk: 1138 Budapest, Váci út 168/A.


 

 

      

 

Több idő és koncentráltabb figyelem a versenyelőnyt
biztosító tevékenységre.

Mi ebben tudunk segíteni.